Belangrijk bericht m.b.t. het coronavirus – Mondzorg Bergselaan – Rotterdam

Belangrijk bericht m.b.t. het coronavirus

Belangrijk bericht m.b.t. het coronavirus

Beste patiënt,

Het Coronavirus en de preventieve maatregelen tegen de verspreiding hiervan spelen op dit moment een belangrijke rol in onze maatschappij. Om deze reden hebben wij als tandheelkundige organisatie uiteraard de nodige maatregelen genomen volgens het landelijk opgestelde infectiepreventie.

Alle afspraken gaan binnen onze praktijken gewoon door. U kunt ook gewoon komen wanneer u gezond bent. Omdat het virus van mens tot mens overdraagbaar is, is het raadzaam geen handen meer te schudden. Daarom geven wij u geen hand maar heten wij u wel van harte welkom. Verder is er bij al onze praktijken desinfecterende handgel aanwezig en gebruiken onze behandelaren mondkapjes.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen bij twijfel over uw eigen gezondheid. Voor iedereen geldt: bij verkoudheidsklachten (hoesten, niezen). Ook als je contact hebt gehad met iemand met het coronavirus of als je zelf in een land geweest bent waar het coronavirus wijdverspreid is:

– Italië
– China, inclusief Hongkong
– Zuid-Korea
– Iran

Blijf thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Als je koorts hebt (38 graden en hoger) met daarbij hoesten of kortademigheid en nemen de klachten toe, neem dan telefonisch contact op met je huisarts.

Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch via 010 265 66 45 of per mail naar info@mondzorgbergselaan.nl

 

Mondzorg Bergselaan

Publicatiedatum: 14-03-2020


Terug naar overzicht