Missie en Visie – Mondzorg Bergselaan – Rotterdam

Missie en Visie

Missie en Visie

DIT IS ONZE MISSIE

Mondzorg Bergselaan levert maximaal mogelijke en duurzame tandheelkunde. Wij vinden het belangrijk dat de tandheelkunde toegankelijk is voor alle mensen.

Onze behandelstrategie is individueel afgestemd, opdat een gezonde mond is weggelegd voor iedereen. Hierbij zetten we in op een goede functie van het gebit, de afwezigheid van tandziekten, duurzame restauratieve tandheelkunde en een optimale esthetiek. De weg er naartoe maken we voor onze patiënten zo aangenaam mogelijk. Daarbij verwachten we zelfwerkzaamheid van patiënten.

DIT IS ONZE VISIE

Mondzorg Bergselaan onderscheidt zich door de bijzondere werkomgeving, het goed communicerend teamverband, de hoge opleidingsgraad van zijn medewerkers, het gebruik van innovatieve technologie en de hoogwaardige kwaliteit van de tandheelkunde. Onze organisatie is dynamisch, kent een heldere structuur en maakt dat wij effectief en efficiënt kunnen werken. Tegelijkertijd opereren we niet star, maar flexibel en met een natuurlijke flow. De kleuren in het logo symboliseert de natuurlijke waarden die wij voorstaan: integriteit, rechtvaardigheid, geduld en toewijding. Deze waarden dragen we uit in ons gedrag naar patiënten.

Mondzorg Bergselaan staat voor werkplezier, laagdrempeligheid en open communicatie.